Laipni lūdzam mūsu lāzerepilācijas salonā

Vieta, kur skaistums un komforts satiekas vienā harmoniskā veselumā. Mūsu dibinātāja, Inga Rugāja, sertificēta skaistumkopšanas speciāliste kosmetoloģijā, ir radījusi šo īpašo vietu, lai jūs varētu izbaudīt izcilus pakalpojumus mājīgā un draudzīgā atmosfērā.

Inga Rugāja

Sertificēta skaistumkopšanas speciāliste kosmetoloģijā

Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža

Ar augstāko izglītību no Starptautiskās Kosmetoloģijas koledžas un ārstniecības personas sertifikātu, Inga ir apņēmusies nodrošināt visaugstākās kvalitātes lāzerepilācijas pakalpojumus. Viņas pieredze un rūpes par katru klientu rada drošu un uzticamu vidi, kurā varat pilnībā atslābināties.

Mūsu salona filozofija ir vienkārša - piedāvāt pakalpojumus, kas ne tikai uzlabo ārējo izskatu, bet arī veicina iekšējo harmoniju un pašapziņu. Katrs mūsu klienta apmeklējums ir īpašs, un mēs veltām laiku, lai saprastu jūsu vajadzības un vēlmes, piedāvājot pielāgotus risinājumus ar vislielāko rūpību un uzmanību.

Inga Rugāja

DermaLaser studijas vadītāja

Klientu Atsauksmes

Mūsu klienti novērtē mūsu izcilo servisu un tūlītēji redzamos rezultātus. Skatiet mūsu apmierināto klientu atsauksmes:

"Lieliska pieredze! Āda ir gluda un matiņi ir pazuduši uz ilgu laiku."

A

Anna

June 14, 2023

"Profesionāla pieeja un draudzīgs personāls. Ļoti iesaku šo studiju."

J

Jānis

June 3, 2024

"Šo procedūru veicu pirmo reizi. Ļoti saprotoša speciāliste, izstāstīja visu, kas jāzina pirms un pēc. Procedūras laikā baudīju personisku, diskrētu un profesionālu pieeju! Paldies, noteikti nākšu vēl!"

E

Evita

December 18, 2023